3:33 am - Tuesday September 1, 2015

Advertise

Subscribe to Lajme

Lajme

DV-2015 Lottery

Lotaria Amerikane, shqiptarët përfituesit më të mëdhenj të saj

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Ëndrra amerikane vazhdon. Lotaria e ”Green Card” ka rritur numrin e përfituesve nga Kosova. Në...
dv-program

Kriteret kualifikuese mbi arsimimin dhe punësimin

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Kriteret kualifikuese mbi arsimin dhe punësimin. Të gjithë aplikantët e lotarisë së Vizave të...
green card usa

Si te aplikosh?

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Si funksionon? Ky eshte nje sqarim per te gjithe ata te cilet jane te interesuar te aplikojne nepermjet...
Subscribe to Njoftime

Njoftime

lloto-usa

Rezultatet e llotarise amerikane DV-2016

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Njoftojme te gjithe aplikantet e regjistruar te programit DV-2016, se mund te njiheni me rezultatin e...
lloto-usa

Llotaria amerikane DV-2016, regjistrimi online

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Regjistrimi online për programin e vizave të shumëllojshmërisë DV-2016 do të startojë ditën e...
DV-2015 Lottery

Datat e intervistave per fituesit e DV-2015

Notice: Undefined index: p in /hermes/bosoraweb114/b2941/ipg.urtesicom2/llotaria/wp-content/themes/forester/includes/custom-functions.php on line 102 Departamenti i shtetit amerikan nëpërmjet fletores së tyre zyrtare të përmujshme “Visa Bulletin”...

Facebook

Advertise