3:24 pm - Tuesday April 24, 3657

Aplikoni Online

 LOTARIA AMERIKANE DV-2019

Regjistrimet në programin e vizave të shumëllojshmërisë “Lotaria Amerikane DV-2019” bëhen në faqen zyrtare elektronike E-DV të departamentit amerikan të shtetit. Regjistrimet nëpërmjet asistimit tonë bëhen duke klikuar në butonin e mëposhtëm. Ju lutemi para se të vazhdoni me regjistrimin në faqen tonë, lexoni me kujdes kushtet dhe rregullat e aplikimit. Ju faleminderit!

JU UROJME FAT!