3:24 pm - Monday April 24, 3544

Archive: Njoftime Subscribe to Njoftime

Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë

Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund ta rimarrë atë. Departamenti i Shetit amerikan ka krijuar njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit,...

Ambasada Amerikane porosit shqiptarët për vizat turistike për në SHBA …

Ambasa Amerikane ka një këshillë për të gjithë ata që kërkojnë të vizitojnë Shtetet e Bashkuara si turistë. Nëpërmjet një postimi ambasada ka porositur shqiptarët se vizita turistike nuk është për qëndrim të gjatë në SHBA. “...

Ambasada e SHBA ofron mundësi punësimi/ Ja detajet

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se kërkon një kandidat për pozicionin e Specialistit Ligjor në Zyrën e Departamentit Amerikan të Drejtësisë të OPDAT. “Mundësi punësimi!...

Zyra konsullore: Si të veproni për Lotarinë, vizat turistike dhe bashkimet familjare. Përgjigje të pyetjeve të qytetarëve

Ambasada e Shteteve të Bashkuara u përgjigjet pyetjeve të qytetarëve. Ja informacionet e nevojshme dhe përzgjedhja për në intervistë 1 – Burri im është zgjedhur në Dv-Lottery 2018, djali ynë i cili ishte nën 21 vjeç në...

Zyra konsullore e SHBA sqaron kërkesat për vizat turistike, udhëtimin me fëmijët, Lotarinë e amerikane dhe pritjet e gjata për intervistë

Ambasada amerikane në Tiranë bëri të ditur se intervistat e vizave imigruese caktohen nga Qendra Kombëtare e Vizave në Shtetet e Bashkuara. “Për disa kategori vizash – fëmijët e martuar dhe vëllezërit e motrat – aplikantët...

Ku do t’ju çojë viti 2018? Ambasada amerikane ka një thirrje për të rinjtë

Ambasada amerikane shtron një pyetje për te rinjte shqiptarët! Ku do t’ju çojë viti 2018? Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka një thirrje për studentët shqiptarë që shpresojnë të studiojnë në një universitet në SHBA. Ambasada...

Ambasada amerikane ka një mesazh të rëndësishëm për festat e fundvitit

Për të gjithë shqiptarët që zgjedhin të udhëtojnë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës me vizë turistike tashmë ambasada amerikane vjen me një njoftim të rëndësishëm. Me anë të një fotoje të shpërndarë në faqen e...

Rregullat për vizë në SHBA – Ambasada paralajmeron

Mos bëni biznes me askënd që përpiqet t’ju mashtrojë! Mund t’ju ndalohet hyrja përgjithmonë në Amerikë Ambasada ka publikuar procedurat që duhen ndjekur për të aplikuar për vizë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në...

Mbyllet Lotaria Amerikane – Thank You

Siç është bërë me dije që në fillim lotaria amerikane përfundon me datë 22 nëntor ora 17:00. Aplikimet për Llotarinë Amerikane, filluan më 18 Tetor 2017 Edhe pse pas disa sulmeve terroriste në SHBA, dolën zërat se presidenti...
Andrew-Kieran-Both

Ekskluzive/Avokati amerikan: Lotaria amerikane e pamundur te mbyllet

Intervista ekskluzive/ Avokati i emigracionit Both: E pamundur t’i jepet fund Lotarisë Amerikane. Trump mund të thotë shumë gjëra, por ligji vendos Propozimi i presidentit Donald Trump për t’i dhënë fund programit të Lotarisë Amerikane...