9:47 am - Saturday March 24, 2018

Archive: Studentet Subscribe to Studentet

Një ditë shqiptare në Uashington

Ambasada shqiptare në SHBA organizon “Një ditë shqiptare në Uashington” Ambasada e Shqipërisë në ShBA organizoi aktivitetin “Një ditë shqiptare në Uashington”. Disa të rinj shqiptarë që studiojnë në ShBA...

Bursa studimi per Amerikë, si të aplikoni.

Kriteret dhe procedurat, afati i fundit për aplikim 31 dhjetori. Ambasada Amerikane ka publikuar kriteret për bursë studimi në SHBA, si pjesë e programit Global UGRAD. Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit...

Ambasada Amerikane njofton se e ka shtyrë afatin e aplikimit deri në këtë datë

Ambasada amerikane ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë studentët që duan të studiojnë në SHBA. Në një postim ambasada e SHBA sqaron se aplikimet janë deri më 31 dhjetor të këtij viti, për ata studentë që...

Programi Global UGRAD

Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit. i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës. Studentët caktohen në kolegje dhe universitete në të gjithë Amerikën,...

Pse te Studioni ne Amerike?

Te qenit ne nje klase Amerikane si nje student I huaj, eshte nje experience tjetersuese. Ne klasat e universiteteve Amerikane ju do mund te shprehni lirshem mendimet tuaja, te krijoni miqesi me studentet e tjere ne klase dhe te forconi vetbesimin...

Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni EducationUSA

Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB) dhe merrni informacion falas mbi arsimin në Amerikë. EducationUSA është një rrjet i qindra qendrave këshillimore...

Programi Yes Albania per studime dhe eksperience ne Amerike

Je nxënës në shkollë të mesme në kërkim të një eksperience shkëmbimi në Shtetet e Bashkuara? Shihni se çfarë ju ofron programi YES Albania dhe aplikoni: http://www.yesprograms.org/countries/albania Ky program i ofron te rinjve...