9:53 pm - Wednesday April 25, 2018

FOTO/ Si ka qenë Ambasada e SHBA në Tiranë 80 vjet më parë…

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar në rrjetet sociale foto që i përkasin vitit 1938. Më konkretisht fotot tregojnë godinën se si ka qenë kjo ambasadë 80 vite më parë.

Ajo që bie në sy është edhe pamja përreth ambasadës, ku peizazhi mbizotërohet nga malet, kodrat dhe pemët e larta,  që sot janë zëvendësuar nga pallatet shumëkatëshe.

Po kështu rrethimi i sotshëm i ambasadës me mure të larta, nuk ka asnjë lidhje me atë të 80 viteve më parë.

Filed in: Extra

One Response to “FOTO/ Si ka qenë Ambasada e SHBA në Tiranë 80 vjet më parë…”

  1. Erion
    January 21, 2018 at 10:33 am #

    Sa keq qe kjo ambasade, qe ka qene dhe eshte ne zemrat e Shqiptareve si ambasade e lirise dhe e demokracise…pushoi se ekzistuari per gjysem shekulli komunizem kriminal ne Shqiperi, pikerisht atehere kur ne na duhej me shume se kurre prezenca e saj…

Leave a Reply