3:24 pm - Friday April 24, 3412

Lotaria Amerikane, ambasada: Do ketë fitues të rinj

dv-2017Ambasada Amerikane në Tiranë njoftoi ditën e sotme se aplikantët e programit te vizave te shumellojshmerise DV/2017 që nuk janë përzgjedhur më parë, mund të shohin sërish statusin e tyre, pasi do kete nje tjeter faze perzgjedhese. Në një njoftim në faqen zyrtare të Ambasadës jepen udhëzimet e mëposhtme.

Të gjithë ata që aplikuan për Lotarinë Amerikane në muajin tetor dhe në fazën e parë nuk u shpallën fitues, tashmë kanë një shans të dytë.

Lajm i mirë për të gjithë të Regjistruarit për Lotarinë DV-2017: Janë shtuar të përzgjedhur të rinj për programin e lotarisë DV-2017. Kontrolloni statusin tuaj për të parë nëse jeni përzgjedhur serish. Hyni tek faqja e Kontrollit të Statusit të të Regjistruarve www.dvlottery.state.gov/ESC duke përdorur numrin tuaj unik të konfirmimit. Nese kontrolli juaj ka resultat pozitiv, te përzgjedhurit duhet të plotësojnë menjëherë formularin elektronik DS-260, në mënyrë që t’u caktohet një datë takimi në Konsullatën e SHBA-së. Konsullatat kanë në dispozicion vetëm një numër të kufizuar datash takimi çdo muaj për aplikantët e lotarisë, ndaj është thelbësore që të përzgjedhurit e lotarisë të fillojnë procesin e vizës menjëherë.

image

Filed in: Njoftime

19 Responses to “Lotaria Amerikane, ambasada: Do ketë fitues të rinj”

 1. September 8, 2016 at 6:01 pm #

  Ju faleminderit

 2. enkeled islami
  September 8, 2016 at 6:03 pm #

  albani

 3. September 8, 2016 at 6:04 pm #

  je demande une aide auprès des institutions gouvernement américain de année. 2017 pour gagné loteries américain

 4. Endri
  September 8, 2016 at 9:50 pm #

  20172XZ5D5N616TL

 5. Rainild
  September 8, 2016 at 11:15 pm #

  ju lutem ku mund ti gjejme kodet qe kemi humbur ???

 6. Enis
  September 9, 2016 at 6:58 am #

  20172J5DFJIGVIGV

 7. shpresa
  September 9, 2016 at 8:48 am #

  po si t`ja bejme ne qe kemi fshire numrin

 8. September 9, 2016 at 11:01 pm #

  Na mbyti fukaralleku

 9. September 9, 2016 at 11:03 pm #

  erion_alisufi@hotmail.com

 10. September 11, 2016 at 12:42 pm #

  Ervin does Deda I am 20 years old I have finished high school and now work in pizzerias have more than 2 years to work in pizzerias but I want to win American visa ….

 11. September 11, 2016 at 12:44 pm #

  Thank you

 12. September 23, 2016 at 7:30 pm #

  mirmbrema dua qe vajza ime te ket nje te ardhe sa me te mir ne amerik fln

 13. October 4, 2016 at 7:11 pm #

  I am student.Visa America

 14. October 12, 2016 at 8:33 am #

  rrobaqepse

 15. Labinot
  October 14, 2016 at 4:16 pm #

  Thank you

 16. Kujtime
  May 8, 2017 at 10:48 am #

  Pershendetje, ju lutem me dalin probleme me numerin e konfermimit e provova shume here dhe me jep gjithemon te njejten pergjigje ” se mos kame hapesire midis shkronjave

 17. May 9, 2017 at 12:15 pm #

  amerika

 18. Ensuidadoksani@gmail.com
  May 15, 2017 at 11:34 am #

  Une e vendors the gjitha SMI pranon cfare duhet the bej Pasi SMI hap faqen .

Leave a Reply