9:48 am - Saturday March 24, 2018

Një ditë shqiptare në Uashington

Ambasada shqiptare në SHBA organizon “Një ditë shqiptare në Uashington”
Ambasada e Shqipërisë në ShBA organizoi aktivitetin “Një ditë shqiptare në Uashington”. Disa të rinj shqiptarë që studiojnë në ShBA erdhën në kryeqytet për t’u njohur me institucionet amerikane. Ata u pritën nga senatori Gary Peters, kongresmeni Robert Aderholt dhe stafii kongresmenit Eliot Engel.

Filed in: Studentet

One Response to “Një ditë shqiptare në Uashington”

  1. November 30, 2017 at 9:54 pm #

    po shume mire qe organizohen keto gjera per te gezuar sa do pak ato te rinj shqiptare qe ndodhen atje.

Leave a Reply