3:24 pm - Wednesday April 24, 3563

Archive: Page 1

Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë

Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund ta rimarrë atë. Departamenti i Shetit amerikan ka krijuar njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit,...

Avokati Kieran Both per ju: Pjesa e dytë e procesit të llotarisë amerikane

Artikullin e kaluar, në rubrikën tonë të emigracionit u ofruam sugjerime se si të përgatiteni për intervistën për vizën e emigrantit (Nëse jeni i përzgjedhur ) . Nëse jeni fitues i lotarisë, do t’ju kërkohet të shkoni në intervistë...

Avokati Kieran Both në ndihmë të atyre që janë përzgjedhur për llotarinë amerikane (Pjesa e parë)

Në ose rreth datës 15 Maj, informacioni lidhur me statusin e aplikimeve për llotarisë amerikane (Diversity visa E-DV)  në web, është rinovuar me qëllim për të informuar  aplikuesit nëse  janë përzgjedhur ose jo. Për të parë...

Ambasada Amerikane porosit shqiptarët për vizat turistike për në SHBA …

Ambasa Amerikane ka një këshillë për të gjithë ata që kërkojnë të vizitojnë Shtetet e Bashkuara si turistë. Nëpërmjet një postimi ambasada ka porositur shqiptarët se vizita turistike nuk është për qëndrim të gjatë në SHBA. “...

Ambasada e SHBA ofron mundësi punësimi/ Ja detajet

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se kërkon një kandidat për pozicionin e Specialistit Ligjor në Zyrën e Departamentit Amerikan të Drejtësisë të OPDAT. “Mundësi punësimi!...

VOA/ Lotaria amerikane, Trump gjithnjë e më i ashpër, ja çfarë ka deklaruar

Presidenti i SHBA Donald Trump ritheksoi qëndrimin e tij të ashpër për emigracionin, duke thënë se është “e turpshme” që një lojtar i futbollit profesionist humbi jetën në një aksident automobilistik për shkak të një guatemalasi,...

Konsullata amerikane: Ja rruga për në SHBA, Vizat amerikane, si ta shmangni refuzimin dhe mundësia e riaplikimit.

Vizat amerikane, si ta shmangni refuzimin dhe mundësia e riaplikimit Zyra konsullore u përgjigjet shqetësimeve për udhëtimet turistike, veçoritë e intervistës, bashkimin familjar, datat e lotarisë, kërkesat për studim dhe avantazhet...

Zyra konsullore: Si të veproni për Lotarinë, vizat turistike dhe bashkimet familjare. Përgjigje të pyetjeve të qytetarëve

Ambasada e Shteteve të Bashkuara u përgjigjet pyetjeve të qytetarëve. Ja informacionet e nevojshme dhe përzgjedhja për në intervistë 1 – Burri im është zgjedhur në Dv-Lottery 2018, djali ynë i cili ishte nën 21 vjeç në...

Zyra konsullore e SHBA sqaron kërkesat për vizat turistike, udhëtimin me fëmijët, Lotarinë e amerikane dhe pritjet e gjata për intervistë

Ambasada amerikane në Tiranë bëri të ditur se intervistat e vizave imigruese caktohen nga Qendra Kombëtare e Vizave në Shtetet e Bashkuara. “Për disa kategori vizash – fëmijët e martuar dhe vëllezërit e motrat – aplikantët...

FOTO/ Si ka qenë Ambasada e SHBA në Tiranë 80 vjet më parë…

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar në rrjetet sociale foto që i përkasin vitit 1938. Më konkretisht fotot tregojnë godinën se si ka qenë kjo ambasadë 80 vite më parë. Ajo që bie në sy është edhe pamja përreth ambasadës,...