9:42 am - Saturday March 24, 2018

Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015 (video)

Si te njihemi me rezultatin e aplikimit tone per lotarine amerikane DV-2015. Me poshte kemi vendosur videon tutorial e cila ju shpjegon se si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2015 ne daten 1 Maj 2014 ne oren lokale tonen 18:00. Ne video ju shpjegohen me detaje te gjitha hapat qe duhet te ndiqni per te zbuluar pergjigjen tuaj tashme kaq shume te pritur dhe per tu njohur me fatin tuaj. Sna mbetet gje tjeter vecse tju urojme pacit FAT!

AVS Online Center

Filed in: Njoftime

One Response to “Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015 (video)”

  1. September 12, 2014 at 2:49 pm #

    jam i intersum me e bo kete llotari amerikane

Leave a Reply