9:38 am - Saturday March 24, 2018

Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015

Si te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj per lotarine amerikane DV-2015. Si fillim, per te kontrolluar pergjigjen tuaj, ju duhet te keni perballe fleten e printuar ku permbahen te dhenat e aplikuesit, te cilat jane kodi i konfirmimit te regjistrimit tuaj 16 shifror (confirmation code), emri dhe mbiemri juaj, viti i lindjes. Per te proceduar me kontrollin duhet te perdorni browserin tuaj te internetit si psh. internet explorer, google chrome, mozilla firefox etj, duke shkruajtur ne barren e kerkimit adresen e webfaqes zyrtare te departamentit te shtetit amerikan e cila eshte: www.dvlottery.state.gov/ESC/

Pasi faqja te hapet , klikoni ne butonin CONTINUE dhe me pas plotesoni hapesirat bosh me te dhenat tuaja perkatese.

1- Kodi i konfirmimit te regjistrimit 16 shifror (confirmation code – 2015XXXCRHXXXMWN)

2- Mbiemri juaj

3- Viti i lindjes

4- Shkruani kodin e sigurise qe shikoni ne figure.

Se fundi kontrolloni edhe njehere te dhenat tuaja qe vendoset ne fushat e tekstit qe plotesuat dhe me pas klikoni ne butonin SUBMIT per tu njohur me fatin tuaj. Tani sna mbetet gje tjeter vecse tju urojme pacit FAT!

AVS Online Center

Filed in: Njoftime

22 Responses to “Si te kontrollojme pergjigjen e lotarise amerikane DV-2015”

 1. astrit shuti
  July 12, 2014 at 9:49 am #

  i love to reply

 2. fidan
  November 17, 2014 at 11:38 pm #

  I love USA

 3. Gimi
  March 22, 2015 at 5:24 pm #

  Mua me ka humbur kodi sepse formatova pc-n sepse e kisha te ruajtur ne desktop….si mund ta rigjej kodin 16 shifror te humbur?

  • admin
   April 19, 2015 at 10:01 pm #

   Kur te vije dita e kontrollit, do te mund ta rikuperoni nepermjet linkut zyrtar, ne opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER

 4. urim
  May 2, 2015 at 5:18 pm #

  Po kur vie dita e ktrrollit ju lutem aban me dit

  • admin
   May 4, 2015 at 3:21 pm #

   5 MAJ 2015

 5. urim
  May 2, 2015 at 5:24 pm #

  Pej ciles dat esht koha e kodit konfirmimit ju lutem me tregoni

  • urim
   May 3, 2015 at 9:49 pm #

   Pse spoban sponadergon numrin 16 shifror kurpohyn forgot number

   • admin
    May 4, 2015 at 3:19 pm #

    Prsh, kodin mund ta rikuperoni diten e kontrollit me date 5 maj 2015, duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

  • admin
   May 4, 2015 at 3:20 pm #

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 6. May 3, 2015 at 10:06 am #

  Prsh!Kur eshte afati I duhur per te pare prgj nqs eshte pranuar apo jo?

  • admin
   May 4, 2015 at 3:20 pm #

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 7. May 4, 2015 at 11:23 am #

  a kam fituar ne llotarin amerikane

  • admin
   May 4, 2015 at 3:19 pm #

   Prsh, duke filuar nga data 5 MAJ 2015, mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses!

 8. May 4, 2015 at 11:24 am #

  llotary amerika

 9. Nertila
  May 5, 2015 at 8:29 am #

  hello,
  nuk e di pse e nxjerr kodin si jo korrekt
  kam tentuar disa here por serisht nxjerr “Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20151O0DZWY3DOV9)” thnx

 10. Diana
  May 6, 2015 at 11:44 am #

  Pershendetje,

  sot gjithe diten kam provuar te nxjerr rezultatin dhe mbasi fus te gjithe te dhenat e mia, del nje mesazh “session timed out” . Si interpretohet ky mesazh? K aproblem serveri Juaj? Nderkohe kontrollova te tim shoqi dhe ai rezulton si jo i perzgjedhur.

  SI mund te zgjidhet ky problem? Ka aplikante te tjere qe po hasin kete problem?

 11. ESE
  May 6, 2015 at 9:37 pm #

  ME FAL POR MUA PSE MA NXJERR KODI GABIM KUR I KAM TE GJITHA NE RREGULL

 12. Erjona
  May 11, 2015 at 1:25 pm #

  Nuk e kontrolloj dot përgjigjen e llotariseeeeeeee ,më del gjithe kohës jashtë sherbimit,si t’ja bëjë???!!!!

  • admin
   May 12, 2015 at 10:06 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 13. Dritan MECAJ
  May 13, 2015 at 12:15 pm #

  ME FALNI QE PO U BEZDIS MUA ME KA HUMBUR FLETA E REGJISTRIMIT PRANDAJ SI MUND TE ME NDIHMONI.

 14. Gjuta
  May 17, 2015 at 6:50 pm #

  Kur vazhdojn regjistrimet e llotaris amerikane ju lutem me tregoni

Leave a Reply