9:52 am - Saturday March 24, 2018

Tag Archives: pune ne amerike

Sa ore duhet te punosh ne Amerike per te blere nje shtepi

Sa orë duhet të punojnë amerikanët për të përballuar një shtëpi Kur është fjala për koston e jetesës në qytete ne Amerike, një rregull i përgjithshëm është se çmimet e banesave janë shumë më të larta në qendrat ekonomike...

Mundësia e artë për të punuar në SHBA, avokati: Hapat që duhet të ndiqni

Nëse banoni në SHBA dhe mendoni të bëni kërkesë për autorizim pune nga Departamenti i Sigurisë së vendit (DHS), ju gjithashtu keni nevojë edhe për SSN që punëdhënësi juaj të raportojë të ardhurat që bëni. Avokati Kieran Both,...

Amerika, viza punësimi të përkohshme për shqiptarët, ja kriteret që duhet të plotësoni

Shqiptarët tashmë mund të aplikojnë për vizë të përkohshme punësimi në SHBA duke ndjekur kriteret e përcaktuara nga shteti amerikan. Ditën e djeshme, ambasada amerikane ka publikuar programet për të gjithë të interesuarit që...