3:24 pm - Wednesday April 24, 3107

Dy ditë pas hapjes së aplikimit, ambasada ka një njoftim për Lotarinë Amerikane

Teksa ka dy ditë që është çelur afati për aplikimin për llotarinë amerikane, Ambasada e SHBA ka shpjeguar sot me ane te nje fotoje nje nga rastet se kur skualifikohesh nga Lotaria Amerikane.
Sipas kësaj fotoje, njerëzit skualifikohen nëse kanë aplikuar më shumë se një herë brenda një viti.

Nuk eshte per tu habitur pasi edhe pse shume here e kemi theksuar ka nga ato qe kujtojne se do tja hedhin duke rritur shanset e tyre por ne te vertete ato thjeshte i heqin shanse vetes per te marre pjese ne perzgjedhjen e kandidateve.

Filed in: Njoftime

3 Responses to “Dy ditë pas hapjes së aplikimit, ambasada ka një njoftim për Lotarinë Amerikane”

 1. Tani
  October 6, 2017 at 8:37 pm #

  Me ka Lindur femija sot, duhet te aplikoj llotarine me djalin apo mundem te aplikoj dhe PA djalin?

 2. Armend
  October 7, 2017 at 7:11 am #

  Me shum se nje her nuk ban me apliku a

 3. October 7, 2017 at 7:48 am #

  Dua te iki per nje jet ma te mir

Leave a Reply