3:48 pm - Tuesday June 24, 2014

Llotaria Amerikane DV 2015, data e aplikimit

Llotaria amerikane DV-2015Ambasada amerikane në Tirane bën publike datën e aplikimit për llotarinë amerikane DV-2015.

Llotaria amerikane DV-2015 do të nisë me datë 1 tetor 2013, ora 18:00 me orën lokale të Shqipërisë dhe do të përfundojë në orën 18:00 të datës 2 nëntor 2013.

Aplikimet mund të bëhen direkt në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit personalisht nga nga vetë ju, ose nëpërmjet website-it tonë www.llotariaamerikane.com e cila lehtëson procedurën e aplikimit për të gjithë ata që kanë vështirësi në plotësimin e formularit, duke ju ndihmuar në regjistrimin e të dhënave tuaja nga ana jonë, kontrollin e statusit të regjistrimit, si dhe në hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur nëse do të jeni fitues dhe konsulencë për cdo paqartësi gjatë procedurës së aplikimit. Ky shërbim ofrohet nga ne kundrejt një pagese.

“AVS CENTER”

Email: llotariamerikane@gmail.com

Faqja jonë në Facebook

Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, i autorizuar nga Kongresi, administrohet nga Departamenti i Shtetit në bazë vjetore. Seksioni 203(c) i Aktit të Emigracionit dhe Kombësisë (INA) mundёson viza për një grup emigrantёsh tё njohur si “emigrantë të shumёllojshmërisë” prej vendeve me shkallë historikish të ulët emigrimi në Shteteve të Bashkuara. Pёr vitin fiskal 2015, do të jenë në dispozicion 50,000 viza emigrantësh të shumëllojshmërisë (DV).

Filed in: Lajme, Njoftime

No comments yet.

Leave a Reply