9:33 am - Saturday March 24, 2018

Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë

Llotaria amerikane, qe nga viti 2013 ai që ka humbur numrin e konfirmimit (confirmation number) mund ta rimarrë atë.

Departamenti i Shetit amerikan ka krijuar njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, por ёshtё shumё e rёndёsishme qё ju tё mos ia jepni cdokujt kёtё numёr.

Tek fotoja ose Video poshtë keni mënyrën se si mund të rekuperoni kodin e konfirmimit.

Pasi të jeni në faqen e kontrollit të statusit të regjistrimit (ENTRANT STATUS CHECK), www.dvlottery.state.gov  klikoni aty ko thotë Forgot Confirmation Number sic tregohet tek fotoja me poshtë dhe plotësoni të dhënat tuaja për ta rikuperuar atë.

 

Personat që kanë aplikuar për llotarinë amerikane mund të kontrollojnë statusin e aplikimit tё tyre nëpërmjet “Kontrollit të Statusit të Regjistrimit” qё është mundësuar online duke filluar nga data 15 Maj 2018 në faqen e interneti www.dvlottery.state.gov dhe mund të zbulojnë nëse regjistrimi i tyre është përzgjedhur apo jo.
Të regjistruarit duhet të ruajnë faqen e tyre me numrin e konfirmimit tё regjistrimit pёr llotarinё nga koha e regjistrimit të tyre. Informacioni mbi statusin tuaj për DV-2019-n do të jetë në dispozicion në internet duke filluar nga 15 Maji 2018.

Me poshte keni dhe nje video te shpjeguar ne detaje menyren e rekuperimit te kodit te konfirmimit te llotarise amerikane.

Mos e Humbni Numrin e Konfirmimit tё Aplikimit! E vetmja mёnyrё pёr tё parё nёse ju jeni i pёrzgjedhur ёshtё tё pёrdorni Numrin e Konfirmimit tё Aplikimit nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistrimit nё webfaqen www.dvlottery.state.gov

Filed in: Njoftime

3 Responses to “Llotaria amerikane, kush ka humbur kodin mund ta rekuperojë”

 1. Kristi Papuli
  May 6, 2015 at 10:14 am #

  Pershendetje!

  Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndihmoni.

  Faleminderit!

 2. Drilona
  December 15, 2017 at 2:26 pm #

  Mirdita, doja te dija se kur do hapen aplikimet per llotarine amerikane ???? Faliminderit

 3. Faslli
  February 1, 2018 at 11:10 pm #

  Pershendetje!

  Kam humbur kodin e aplikimit te llotarise dhe sistemi nuk mi pranon te dhenat personale.
  Ju lutem me ndihmoni.

  Faleminderit!

Leave a Reply