9:50 am - Saturday March 24, 2018

Lotaria Amerikane, ja kur dalin pergjigjet

Kete vit nuk do te jete data 1 maj per te kontrolluar pergjigjet e Lotarise Amerikane. Ja kur dalin pergjigjet e Lotarise amerikane Dv 2019.


Kete vit pergjigjet per llotarine Amerikane do te mund te kontrollohen online ne date 15 maj 2018. Kjo eshte data e vendosur nga Departamenti Amerikan i Shtetit. Duke nisur nga kjo dite, të gjithë aplikantët e regjistruar të programit të llotarisë DV-2019 mund të kontrollojnë statusin e tyre ne faqen zyrtare te llotarise amerikane

Duke filluar nga 15 maji 2018, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve. Kontrolli i Statusit të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten dhe anëtarët e tyre të familjes. Departamenti gjithashtu do t’u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistave për vizë nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistruarve.

Ambasada Amerikane në Tiranë, ka njoftuar se lista e fituesve do të shpallet në faqen zyrtare https://www.dvlottery.state.gov/esc/ duke e kontrolluar vete ju, dhe jo me postë elektronike apo me letër, siç ka qene ne vitet e shkuara

Merr njoftimet per Llotarine amerikane. Vendos emailin tend per te marre te rejat e fundit mbi llotarine amerikane, pergjigjet, datat, info, lajme, etj.
Shikoni menyren si te kontrolloni pergjigjet per Lotarine amerikane 2019

Filed in: Njoftime

2 Responses to “Lotaria Amerikane, ja kur dalin pergjigjet”

  1. majlinda
    October 23, 2017 at 12:31 pm #

    pershendetje,,

  2. majlinda
    October 23, 2017 at 12:33 pm #

    pershendetje,, te mesoj me teper nese email,, eshte gabim

Leave a Reply