9:54 pm - Wednesday April 25, 2018

Nis Lotaria Amerikane me nje ndryshim te rendesishem

Ditën e sotme hapet aplikimi për Lotarinë Amerikane, një mundësi e përvitshme për të fituar të drejtën për të jetuar e punuar në SHBA.

Çdo gjë është si më parë në ne aplikimi përveç një opsioni të ri që është shtuar këtë vit: Mundësia për verifikimin e të dhënave. E rëndësishme është që secili ta plotësojë sakte aplikimin, dhe nëse nuk ka njohuri në gjuhën angleze mund të asistohet nga dikush tjetër qe mund te jete nje zyre e specializuar.

Nëse faqja e aplikimit nuk ju hapet gjatë ditës së sotme, mos u shqetësoni, mund të jetë për shkak të mbingarkesës por ju keni kohë të aplikoni deri në 7 nëntor.

Nëse aplikoni për herë të parë, kujdesuni që fotografinë ta realizoni në një “Foto-Studio”, pjesa më e madhe e tyre i dinë përmasat e duhura. Fotoja duhet te jete e re dhe jo e perdorur me pare per aplikim. Suksese

Filed in: Lajme

9 Responses to “Nis Lotaria Amerikane me nje ndryshim te rendesishem”

 1. Mikel zogu
  October 3, 2017 at 6:40 am #

  Kam nevoj per pun

 2. Krenar
  October 3, 2017 at 7:50 am #

  Per pun

 3. October 3, 2017 at 8:52 am #

  I uroj fat te gjithve

 4. October 3, 2017 at 5:03 pm #

  Per Nje Te Ardhme

 5. Ismail
  October 3, 2017 at 6:32 pm #

  Per pun

 6. Fatlum
  October 3, 2017 at 9:33 pm #

  Un dua te iki per nje jet sa ma te mir

 7. Andrea brahushaj
  October 3, 2017 at 10:03 pm #

  Per nje te ardhme

 8. October 5, 2017 at 8:55 am #

  Amerika

 9. Irisi
  October 5, 2017 at 7:10 pm #

  Mund te aplikoje nje person qe shkollen e mesmene ka bere 5 vjecare jo te plote por te pjeseshme?

Leave a Reply