9:45 am - Saturday March 24, 2018

Njoftim!

NJOFTIM!

 

Ju presim për të aplikuar nga data 1 TETOR deri në datën 31 TETOR, 7 ditët e javës (e HËNË – e SHTUNË) në oraret:

* HAPUR për publikun (9.30 – 12.30)

 • Mos e lini aplikimin për dy javët e fundit sepse ka shumë njerëz dhe do të prisni gjatë.
 • Mos prisni deri në javën e fundit të periudhës së regjistrimit, pasi kërkesat e shumta mund të shkaktojnë mbingarkesё të faqes së internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit.

“AVS CENTER”

Email: llotariamerikane2015@gmail.com

Faqja jonë në Facebook

Filed in: Njoftime

4 Responses to “Njoftim!”

 1. dafina
  September 13, 2014 at 7:33 am #

  une dua te di akan dale nr per interviste ne tetor per dv 2015

 2. dafina
  September 13, 2014 at 7:33 am #

  une dua te di akan dale nr per interviste ne tetor per dv 2015

 3. September 13, 2014 at 7:34 am #

  a kan dale nr peer interviuste ne tetor

 4. Besmir
  December 2, 2014 at 9:56 pm #

  Si i Behet nese humb kodin e aplikimit?1Flm

Leave a Reply