9:42 am - Saturday March 24, 2018

Rezultatet e llotarise amerikane DV-2016

Njoftojme te gjithe aplikantet e regjistruar te programit DV-2016, se mund te njiheni me rezultatin e aplikimit tuaj duke filuar nga data 5 MAJ 2015. Instruksionet e kontrollit te pergjigjes suaj i keni ne fleten e printuar gjate periudhes se aplikimit ku ruhen te dhenat e regjistrimit tuaj me sukses. Linku i kontrollit do te jete aktiv ne faqen zyrtare online te kontrollit elektronik (ESC), duke filluar nga data 5 MAJ 2015.

Te gjithe ato qe kane aplikuar nepermjet nesh, mund te na kontaktojne per cdo paqartesi ne lidhje me kontrollin e pergjigjes se tyre. Te gjithe aplikantet fitues te asistuar nga ana jone, do te njoftohen nga ne rreth rezultatit pozitiv.

Ju bejme me dije gjithashtu, qe te gjithe ato qe nuk e kane kodin e konfirmimit te regjistrimit te tyre se bashku me te dhenat identitare, mund ta rikuperojne ate duke perdorur opsionin Forgot Confirmation Number.

JU UROJME FAT!

Filed in: Njoftime

83 Responses to “Rezultatet e llotarise amerikane DV-2016”

 1. burim brovina
  May 4, 2015 at 8:41 pm #

  pershendetje !!!! ju lutem me jepni nje adres te zyrave tuaja ose nje numer telefoni ku mund te vij per konsulta dhe informata

 2. May 5, 2015 at 4:19 am #

  A

 3. jeton
  May 5, 2015 at 8:35 am #

  l want for your information

 4. TAULANT KALLASHI
  May 5, 2015 at 7:30 pm #

  kam aplikuar vet ,domethen ne emerin tim kam perfshir dhe nusen dhe djalin tim 1 vjec, sidhe ka aplikuar dhe nusja ime ne emrin e saj ku me ka perfshir dhe mua dhe djalin 1 vjec, domethen kemi ber dy aplikime individuale, ( 1 nusja , dhe nje un ) a eshte kjo arsye per te mos u perzgjedhur si fitues ne llotarin amerikane.

  dhe pyetja e dyt , pervec dates 5 maj, a do te priten te tjer fitues ne ditet ne vijim , sepse ne njoftim thuhet qe duhet ruajtur kodi deri ne 20 qershor 2015

  • admin
   May 6, 2015 at 12:12 am #

   Nuk ka perzgjedhje te dyte, njehere qe njiheni me rezultatin e pergjigjes suaj, ai nuk ndryshon me kalimin e diteve.

   PS: Keni aplikuar ne menyre te sakte, te dy vacmas duke perfshire femijen tuajen, dhe kjo nuk ndikon ne marrjen e pergjigjes negative. Peragjedhja eshte rastesore dhe behet nga sistemi kopmjuterik i departamentit te shtetit amerikan.

   • akanto
    May 7, 2015 at 2:07 pm #

    po ne qe kemi humbur fleten me kodin si i behet per ta pare prgj?

    • admin
     May 12, 2015 at 10:09 pm #

     Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

     Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

     Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

     • noni
      May 3, 2016 at 12:36 pm #

      Po mundohem te rekuperoj codin po me te dhenat qe I jap opsionit nuk mi konfirmon, me thote keni gabime ne emer, mbiemer apo ditelindje. Ju lutem nje ndihme nese eshte e mundur sepse te dhenat personale dihen permendesh dhe nuk mund te gabohen, njesoj sic kam bere edhe me aplikimin. Flm.

 5. Admir Hajdari
  May 6, 2015 at 6:29 am #

  Perpiqem te hyj ne portalin e rezultateve, shkruaj te dhenat por nuk me hapet faqja. Thote q ka mundesi te kem ngaterruar kodin por e kam kontrolluar disa here dhe eshte ne rregull.

 6. Diana
  May 6, 2015 at 9:42 am #

  Pershendetje, po kontrolloj rezultatin online dhe mesazhie shte session timed out. Nderkohe kontrollova te tim shoqi dhe rezultati eshte have not been selected. Ka ndonje problemi serveri. Si e shjegoni mesazhin “session timed out” Flm

 7. alban
  May 6, 2015 at 11:17 am #

  Persh.pasi kam futur kodin 16shifror me nxjer invalid confirmation number kjo e perseritur vazhdimisht.kur kam aplikuar e kam ruajtur codin me copy paste dmth perjashtohet mundesia pet nr gabim.ju lutem si te veproj

 8. klaudio
  May 6, 2015 at 12:55 pm #

  Ju lutem si mund te gjej nje zgjidhje per kodin se nuk po shoh dot pergjigjen.flm

  • admin
   May 12, 2015 at 10:12 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 9. ina xhaferi
  May 6, 2015 at 1:20 pm #

  me falni per shqetesimin mund te jepni ju lutem linkun e sakte per te zgjedhurit e dv-2016, sepse mua me del vetem e 2015

 10. klaudio
  May 6, 2015 at 1:52 pm #

  Pershendetje mund te di tani qe sdoli direkt pergjigjja a ka shance gjat diteve n vazhdim qe mund t kete pergjigje te tjera.

  • admin
   May 12, 2015 at 10:11 pm #

   Nuk ka perzgjedhje te dyte, njehere qe njiheni me rezultatin e pergjigjes suaj, ai nuk ndryshon me kalimin e diteve.

 11. redina
  May 6, 2015 at 4:20 pm #

  Mund te me ndihmoni me ndonje adrese per te pare rezultatet e llotarise?

 12. jona
  May 6, 2015 at 4:43 pm #

  Doja tju pyesja se ne moment qe vendos the dhenat e Mia nuk m del asnje pergjigje por vetem : session timed out

 13. auror
  May 6, 2015 at 7:14 pm #

  kam humbur kodin si i behet

  • admin
   May 12, 2015 at 10:11 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 14. sonila
  May 7, 2015 at 11:00 am #

  Pershendetje! Nje I afermi im ka hedhur llotarin amerikane dhe e kemi kontrolluar ne 5 Maj 2015 por aty thuhet ” THE NUMBER HAS NOT BEEN SELECTET for further process….at this time”.At this time do te thote tani per tani .Pyetja ime eshte a ka pergjigje te tjera per kete llotari?A vazhdon ende procesi I perzgjedhjes se aplikueseve? Dikush me tha qe dalin pergjigjet deri ne fund te Qeshorit.Ju lutem a mund te me sqaroni ne lidhje me prcesin.Sa perzgjedhje ka? Shume Faleminderit

  • admin
   May 12, 2015 at 10:10 pm #

   Nuk ka perzgjedhje te dyte, njehere qe njiheni me rezultatin e pergjigjes suaj, ai nuk ndryshon me kalimin e diteve.

 15. Laura
  May 7, 2015 at 12:37 pm #

  Me falni pse ketu kur po hy te Forgot Confirmation Number, edhe kur po i jap te dhenat e emrit dhe te datelindjes, dhe pastaj kur po shkoj te kodi i sigurise qe eshte me figurat nuk mi pranon. Ju lutem me lajmeroni!

  • admin
   May 12, 2015 at 10:09 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 16. ERINDA
  May 7, 2015 at 7:11 pm #

  UN KAM APLIKUAR VETE NE INTERNET DHE TANI QE PO PROVOJ PER TE MARRE PGJ ME THOTE TE DHENAT NUK JANE TE SAKTA,,MUND TE ME THOTE DIKUSH SI TE VEPRO
  J

  • admin
   May 12, 2015 at 10:08 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 17. bruno
  May 7, 2015 at 9:53 pm #

  a admin po pate mundesi ma co pak linkun e pergjigjeve se spo e gjej dot.

 18. anisa
  May 7, 2015 at 11:02 pm #

  pershendetje! doja te dija pse nuk po mund te mar ende pergjigjen e llotarise?? Sa here qe fus te dhenat me kerkon serisht riperseritjen e kodit? Flm

  • admin
   May 12, 2015 at 10:07 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 19. esmeralda
  May 8, 2015 at 8:55 am #

  Perchendetje,
  jam nje aplikuese e llotarise amerikane, cdo vit i kam pare pergjigjet pa asnje problem, kete here nuk arrij dot te kontrolloj pergjigjet. i vendos te dhenat sipas kritereve, por nuk dl asnje rezultat, e me thote te kontrolloj te dhenat serisht. si duhet te veproj e si ta kuptoj qe jam perzgjedhur apo jo?

  gjithe te mirat e faleminderit!!

  • admin
   May 12, 2015 at 10:07 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 20. Laura
  May 8, 2015 at 5:54 pm #

  Pse une i jap te dhenat e sakta, dhe pastaj me del keshtu:

  Information entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application.

  • admin
   May 12, 2015 at 10:06 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

   • Laura
    May 14, 2015 at 5:08 pm #

    Pershendetje admin 🙂
    Jo une kam apliku vet, dhe kur kam apliku nuk me ka ardhur asnje kod 🙁
    Cka te bejme tani. Une i jap te dhenat e sakta dhe pastaj perseri me del keshtu :

    Information entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application.

    Ju pershendes!

 21. Dritan MECAJ
  May 11, 2015 at 7:58 pm #

  Kam aplikuar per llotari amerikane dhe nuk e konfirmoj dot qe kam fituar apo jo .Per arsye se nuk e kam te plote kodin me 16 numra Brenda mundesive mund te me ndihmoni ta konfirmoj.Pres pergjigje . Me respekt;DRITAN MECAJ

  • admin
   May 12, 2015 at 10:06 pm #

   Linku i kontrollit http://www.dvlottery.state.gov/ESC

   Prsh, kodin mund ta rikuperoni duke perdorur opsionin FORGOT CONFIRMATION NUMBER!

   Gjate rikuperimit si procedure, do ju kerkohen te dhena si Emri i plote, Datelindja e plote dhe adresa e email-it qe keni perdorur gjate aplikimit tuaj, keshtu qe nese i vendosni te sakta sistemi ju dergon automatikisht kodin dhe ju le ne faqen e kontrollit per tu njohur me pergjigjen e aplikimit tuaj.

 22. Dritan MECAJ
  May 11, 2015 at 8:02 pm #

  ye se nuk e kam te plote kodin me 16 numra Brenarsda mundesive mund te me ndihmoni tKam aplikuar per llotari amerikane dhe nuk e konfirmoj dot qe kam fituar apo jo .Per a konfirmoj.Pres pergjigje . Me respekt;DRITAN MECAJ

 23. laureta
  May 11, 2015 at 8:10 pm #

  shpresojme per nje jete me te mire nga e sotmia.ju faleminderit

 24. mira
  May 12, 2015 at 8:08 am #

  Pershendetje, nese del fitues nga perzgjedhja, ka ndonje afat kohor per te vazhduar me plotesimin online te DS-260?

  • admin
   May 12, 2015 at 10:00 pm #

   Prsh, sa me shpejt te jete e mundur, nuk keni perse humbisni kohe.

   • geri
    June 5, 2015 at 7:56 am #

    pershendetje admin respekt per punen tuaj.jam fitues i fazes se pare i llotarise amerikane por kam nje problem se un e plotesova formularin ds 260 por e plotesova vetem sepse jam i fejuar dhe dua te iki me te fejuaren po me thane qe plotesoe njehre ds260 pastaj bejme celebrimet dhe u dergojme kerkes qe te ndryshojm statusin civil a te penalizon kjo gje .ju lutem te me ktheni prgj .

    • fatjo
     July 15, 2015 at 1:31 pm #

     prsh .une jam ne te njejten situate si ju .a ke ndonji info .

     • geri
      July 17, 2015 at 7:28 am #

      nuk ka problem thjesht e ben te add applicant forms ds260 dhe duhet te presesh sa te vij konfirmimi nga kentucku e rendsishme eshte qe te keshfakte per lidhjen

 25. crist
  May 12, 2015 at 5:37 pm #

  pershendetje jam fitues i lotaris qfar hapa duhet bere per me tutje ju lutem me tregoni

  • admin
   May 12, 2015 at 9:59 pm #

   Prsh, ne statusin tuaj te kontrollit te regjistrimit keni nje link dvselectee.state.gov, duhet te klikoni aty dhe te ndiqni proceduren per tu regjistruar ne FORM DS-260, nje regjistrim i dyte online ku do ju kerkoje nje sere detajesh informacioni dhe duhet te keni kujdes, sepse eshte hapi i vetem i cili i percillet depart. te shtetit amerikan si kerkese juaja per vize, dhe per nje caktim te mundshem te dates se intervistes suaj.

   • Ari
    May 20, 2015 at 5:33 pm #

    Pershendetje pas plotesimit te aplikimit online DS-260 a duhet derguar me poste aplikacionin apo vetem online duhet aplikuar dhe mbaron me kaq,apo cqfare duhet vepruar sepse edhe une kam fituar dhe nuk di si te veproj!!!

   • Ari
    May 20, 2015 at 5:33 pm #

    Pershendetje pas plotesimit te aplikimit online DS-260 a duhet derguar me poste aplikacionin apo vetem online duhet aplikuar dhe mbaron me kaq,apo cqfare duhet vepruar sepse edhe une kam fituar dhe nuk di si te veproj!!!

 26. Silvana
  May 14, 2015 at 5:00 pm #

  Mirmbrema! Ju lutem te me pergjigjeni kesaj pyetjeje. Kur kemi bere aplikim e pare kemi shkruajtur numrin e postes gabim, nje numer!*jo ne por ajo qe ka bere aplikimin per ne, e di qe ska rendesi kjo! Tani jemi fitues, por akoma skemi bere aplikim e dyte. Cfare veprimi duhet te bejme qe te mos skualifikohemi per kte arsye. Faleminderit Dhe po pres pergjigjen tuaj.

 27. Laura
  May 14, 2015 at 5:09 pm #

  Pershendetje Admin!

  Une kur kam apliku kam apliku vet, dhe nuk me ka ardhur asnje kod!
  Nuk po e kuptoj, une i jap te gjitha te dhenat e sakta dhe prape me del keshtu :

  Information entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application.

  Ju pershendes!

 28. Marsela
  May 17, 2015 at 3:15 pm #

  Pershendetje ! Ju lutem mund te me thoni pse nuk mund ta marre pergjigjen. Pasi plotesoj kodin e konfirmimit, mbiemrin dhe vitin e lindjes,(te sakta) me jep te plotesoj shume here shkronja ose numra dhe nuk me hapet .
  Ju lutem me ndihmoni .Faleminderit.

 29. Mirsad
  May 18, 2015 at 1:33 pm #

  prsh kur dalin rezultatet per ne qe kemi aplikuar vitin qe shkoj sepse mua me kan aplikuar ne amerik jan keto rezultatet edhe per mua apo dalin ne ndonje muaj tjeter ?

 30. ire
  May 20, 2015 at 7:18 pm #

  i jap te dhnat qe kerkon, por me thote : “The information entered is not valid”
  Çfare te bej?

 31. Ari
  May 24, 2015 at 3:23 pm #

  Pershendetje,jam nje nder te perzgjedhurit e DV-2016,kam aplikuar online por desha te di nese duhet ta dergoj tani aplikimin me poste ne USA a po jo ?!

 32. geri14
  May 24, 2015 at 10:57 pm #

  pershndetje si jeni .jam fitues i fazes se pare i llotarise amerikane plotesova ds260 po me thane qe tani duhet te beje celebrimet dhe i dergohetn qendres kentucki per ndryshim te gjendje se tuaj civile .a eshte nje procedure e sakte kjo ? dhe kur fus prap kodin tim te faqja e llotaris nxjerr prap te dhenat e mia . 2.a jam regjistruar te ds260 apo dhe si mund te verifikoje qe jam regjistruar .respekt per punen tuaj

 33. Leda
  May 25, 2015 at 9:26 am #

  Pershendetje Admin.
  Mund te me thoni ju lutem mbas sa kohesh mund te vije njoftimi me email( nese vjen) nga Kentucky Center, mbas plotesimit te DS260.
  Ju faleminderit

 34. Joni
  May 25, 2015 at 11:45 am #

  Pershendetje admin. Une e kam pare mbreme per here te pare qe jam fitues (i fazes se pare)…Dua te di nese ka ndonje problem apo jo, dmth a jam vone apo jo?
  Pastaj kam nje problem tjeter qe eshte dhe arsyeja kryesore qe po ju shkruaj. Une jam i martuar, por per arsye neglizhence nuk kam bere celebrimin akoma. Jam duke e bere keto dite. Pra, kur kam aplikuar per llotarine satusi im ishte beqar. Doja te dija a do kem ndonje problem (meqe martesen zyrtare po e bej keto dite) me aplikimin tim, ose me sakte si duhet te veproj qe te perfshij dhe bashkshorten ose si eshte menyra me e mire per te mos pasur probleme?
  Faleminderit.

 35. Ari!
  May 25, 2015 at 3:12 pm #

  Pershendetje,pas aplikimit online DS 260 a duhet derguar edhe me poste aplikimin a jo?!

 36. Stela
  June 10, 2015 at 8:51 am #

  Pershendetje Admin,

  Une kam aplikuar bashke me bashkeshortin tim dhe djalin ne llotarine amerikane. Fatkeqesisht na ka humbur numri i konfirmimit. Kerkoj te marr nje numer te ri konfirmimi, ku jap te gjitha te dhenat e sakta dhe me del mesazhi i meposhtem:

  Information entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application.

  Ju lutem ndihmen tuaj
  Faleminderit

 37. Lirije
  June 10, 2015 at 5:47 pm #

  Pershendetje si mudem me pa listen e perfituesve, nuk mund ta gjej koddin por a ka mundesi me e pa listen apo si shkon procedura kom aliku online

 38. fatjo
  June 24, 2015 at 10:03 pm #

  prsh
  jam fitues
  plotesova dv 260 dhe check qe jam beqar .ne nji koh qe isha i fejuar .
  tani bera celebrimet .a lejohet qe une te bashkoj nusen ne dokumentacioni .

 39. anisa
  June 26, 2015 at 4:15 pm #

  Pershendetje..doja te dija si dhe kur mund te aplikoj per llotarine amerikane??pres nje pergjigje…flm

 40. jona
  July 7, 2015 at 3:49 pm #

  prsh.a mund te aplikoj tani per llotarine.flm

  • admin
   July 10, 2015 at 5:00 pm #

   Jo, ne periudhen Tettor-Nentor 20154 do te jene aplikimet e reja!

 41. dion
  July 14, 2015 at 6:38 pm #

  Pershendetje. Jam mbajtes I US green card dhe doja te dija nese keni informacion nese me lejohet te bej nje vizite disa ditore ne Angli meqe kam disa miq qe dua ti takoj?rd

 42. Joe
  August 16, 2015 at 10:28 pm #

  Pershendetje,
  Kur jane aplikimet e tjera per llotarine amerikane?

 43. meti
  September 7, 2015 at 9:02 pm #

  prsh numri im eshte 9071 por data e intervistes nuk ka dale ende ju lutem mund te me tregoni dhe sa duhet te pres per nje prgj

 44. September 17, 2015 at 9:42 am #

  o zot kur do me plotsohet kjo hender qe kam ederuar ter jjeten

  • September 17, 2015 at 9:44 am #

   ju lutem ma plotsoni kete eder per te shkuar ne amerike kjo ka qen edra ime ju lutem merin fjalet e mia si kosiderate respekte

 45. January 5, 2016 at 8:56 am #

  Psh..pyeta ime ishte kam aplikuar ne tetor. 2015. Per llotarine Amerikane kur dalin pergjigjet ne 5 maj 2016 nuk jam i qarte.faleminderit.

  • admin
   January 12, 2016 at 9:41 pm #

   Pershendetje,

   pergjigja e aplikimit tuaj mund te zbulohet duke filluar nga data 3 Maj 2016.

 46. Altini
  January 18, 2016 at 4:36 pm #

  Pershendetje!Me ka dal llotaria per DV 2016 por aplikimin online e kam perfunduar ne dhjetor 2015.Case nr EU201600009***.kur mund te me caktohet data intervistes dhe a me penalizon vonesa e aplikimit online?Faleminderit!

 47. nexhmedin Mustafa
  April 21, 2016 at 12:23 pm #

  Psh.. aplikuar per lotari viza ne tetor. 2015. Per llotarine Amerikane kur dalin pergjigjet? Apo a kane dale rezultatet ende apo jo?

  • admin
   April 22, 2016 at 1:35 pm #

   3 MAJ 2016

 48. Zana
  April 22, 2016 at 10:35 pm #

  When I put the confirmation number to see the winers list , they say me that’s wrong. My confirmation numer is 20171KHBJVMBGUSE. Is that wrong?

  • admin
   May 2, 2016 at 9:49 pm #

   Kontrolli mund te behet duke filluar nga data 3 MAJ 2016 me oren tone lokale 18:00, sepse sistemi i kontrollit akoma seshte aktiv.

 49. daniel xhelo
  May 2, 2016 at 7:09 am #

  dua t shkoj amerik t luaj me ekip futbolli pasi ketu n shqiper esht shum e kote ske te ardhme x jeten

 50. anxhela
  May 4, 2016 at 12:53 pm #

  nese nuk e mbajme mend email qe vurem ne aplikimi si mund ta shikojme nese jemi fitues?

 51. May 6, 2016 at 4:16 am #

  Me falni kam para ne daten 4/5/2016 se jam i perzgjedhur per viz po me kish dal pergjigja ne 5 maj 2015 ju lutem m thoni cte bej jam i fejuar duhe te mar nusen me vete po skam ber shpallje martese.mund te me ndimoni ju lutem se nuk di si tja filloj. E kam ber aplikimin nga italia. Me ktheni pergjigje ju lutem

  • admin
   May 10, 2016 at 11:02 pm #

   Prsh, fillimisht para se te humbasesh kohe ne ndjekjen e procedures se fazes se dyte, ju duhet te kryeni aktin e lidhjes martesore me te fejuaren tuaj ne menyre qe edhe ajo te konsiderohet ndjekese e ceshtjes suaj pra te emigroje se bashku me ju. Me pas percjell kerkesen per procesim per interviste ne FORM DS-260.

 52. Eduinabeqo Beqo
  May 8, 2016 at 10:57 am #

  Pershendetje kur dalin pergjigjet Amerikane

Leave a Reply