9:48 am - Saturday March 24, 2018

Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online

Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online. Per te gjithe te interesuarit e Lotarise Amerikane ofrojme asistence per aplikim.

Stafi yne me ekpserience dhe seriozitet, ofron asistencë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë në programin vjetor për Green-Card, i cili ofrohet nga Departamentit i Shtetit Amerikan.

Aplikime të sigurta.

Plotësojmë për ju formularin e aplikimit për një Green-Card në gjuhën angleze pa gabime.

Specifikat teknike

Kontrollojmë fotografitë sipas kërkesave të U.S. Department of State dhe i modifikojmë ato në mënyrë që të përputhen me specifikat e kërkuara për të aplikuar.

Kushtet e nevojshme

Verifikojmë nëse i plotësoni kushtet në lidhje me edukimin ose eksperiencën e punës.

Në kohë

Dërgojmë aplikimin elektronik dhe fotot dixhitale Autoriteteve Amerikane, në momentin e duhur.

Numrin e aplikimit

Ju pajisim me nr. personal përmes të cilit do verifikoni nëse jeni përzgjedhur për një Green-Card.

Rezultatet

Ju njoftojmë kur dalin përgjigjet dhe verifikojmë për secilin nga ju rezultatin e përzgjedhjeve

 

Per me teper rreth nesh ketu. Per te vazhduar aplikimin kliko ketu

 

Filed in: Lajme

2 Responses to “Shërbim aplikimesh per Lotarine amerikane online”

 1. duli
  October 22, 2017 at 6:36 am #

  Translate

  jam nje shtetas shqipetar nga tepelena dua te vete ne amerik per pun

  68/5000
  I’m an Albanian citizen from the carp and I want to work in america

 2. March 10, 2018 at 7:05 pm #

  Dua te punoj zanati e kam eletronik

Leave a Reply